top of page

ALGEMENE

INFORMATIE

JEUGD & GEZIN

Ik werk samen met Praktijk Systeemtherapie Groningen. Door deze samenwerking is vergoede behandeling mogelijk wanneer de huisarts of het CJG een verwijsbrief heeft afgegeven en een indicatie bij de gemeente wordt toegekend.

Dit is afhankelijk van de hulpvraag die gesteld wordt. Het gaat hierbij over hulp aan een kind of ondersteuning in het ouderschap. 

Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen.

OVERIG

Is een verwijzing niet mogelijk of door u niet gewenst dan is een particulier traject mogelijk. Hiervoor hanteer ik een uurtarief van 91 euro.

Voor zorg aan volwassenen is vergoeding op dit moment nog niet mogelijk. 

Voor relatietherapie is vergoeding doorgaans niet mogelijk. In sommige gevallen is aandacht voor de relatie een onderdeel van de zorg die aan een kind geboden wordt en kan deze vergoed worden vanuit de indicatie die voor een kind is afgegeven vanuit de gemeenten

In een eerste gesprek licht ik toe hoe een traject eruit kan zien en geef ik van tevoren inzicht in de kosten.

Het afzeggen of verzetten van een afspraak dient 24 uur van tevoren te gebeuren. Afspraken die later of niet worden afgezegd worden wel in rekening gebracht. 

WERKTIJDEN

Ik werk van maandag tot en met donderdag. Ik ben bereikbaar via telefoon of email, maar ik ben vanwege afspraken vaak niet in de gelegenheid de telefoon direct te beantwoorden; laat gerust een bericht achter op mijn voicemail.

WACHTLIJST

Soms lukt het niet direct tot een afspraak te komen. Mijn eigen agenda kan vol zitten, of ik zit precies vol op de momenten dat de cliënt tijd heeft. Een precieze inschatting van wachttijden kan ik niet maken, maar houd rekening met twee maanden. Ik probeer wel snel te reageren op berichten, zodat u weet waar u aan toe bent.

LogoScopic (1).png
bottom of page